Acun Ilıcalı Dede Oldu!

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı’nın ilk eşi Seda Başbuğ’dan olan kızı Banu Ilıcalı doğum yaptı. 51 Yaşında olan Acun Ilıcalı’nın kızı Banu Ilıcalı ise 30 yaşında. Banu Ilıcalı, 2016 yılında Efe Ceyhun ile evlenmişti. Bir kız çocuğu olan Banu Ilıcalı kızına Begüm ismini verdi. Bu doğumla birlikte dört kızı bulunan Ilıcalı ilk kez dede oldu.

Acun Ilıcalı, Banu Ilıcalı ;
Acun Ilıcalı, Banu Ilıcalı , Efe Ceyhun

Acun Ilıcalı’nın 4 kız çocuğundan Banu Ilıcalı Doğum yaptı. Bugelişme sonrası Acun Ilıcalı dede olurken, 51 yaşındaki ünlü televizyoncunun Seda Başbuğ’dan olan 30 yaşındaki kızı Banu Ilıcalı anne oldu. Yeni doğan bebeğin kız olduğu öğrenilirken, çocuğun adı Begüm konuldu.

Banu Ilıcalı Kimdir?

Banu Ilıcalı, 29 Ocak 1990 tarihinde doğmuştur. Acun Ilıcalı’nın Seda Başbuğ ile evliliğinden dünyaya gelen Banu Ilıcalı, 2016 yılında Efe Ceyhun ile evlendi. Acun Medya’da şirketin satış ve pazarlamasından sorumlu olan Banu Ilıcalı, Koç Üniversitesi’nde lisans eğitimi tamamlamış, ve Bahçeşehir Üniversitesi’nde master eğitimini tamamlamıştır. 2020 yılında 4 temmuz tarihinde ilk çocuğunu kucağına almıştır. Kızının adını ise Begüm koymuştur.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et