Abdurrahim Albayrak ve Eşi Şükran Albayrak Korona Pozitif Çıktı!

Abdurrahim Albayrak ve Eşi Koronavirüse Yakalandı!

Galatasaray Kulübü, Abdurrahim Albayrak’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Abdurrahim Albayrak’ın eşi Şükran Albayrak’ın da testleri pozitif çıktı. Ayrıca Galatasaray Kulübü, Abdurrahim Albayrak’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Abdurrahim Albayrak

Galatasaray’dan Resmi açıklama şöyle;

“İkinci Başkanımız Sn. Abdurrahim Albayrak’ın bir süredir devam eden şikâyetleri üzerine yapılan kontrollerinde koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkmıştır. İkinci Başkanımız ve aynı teşhisle tedavisine başlanan değerli eşi Şükran Albayrak’ın tedavilerinin 6. gününde genel sağlık durumları olumlu seyretmektedir. Albayrak Ailesi’ne geçmiş olsun dileklerimizi iletirken her ikisinin de en kısa sürede sağlıklarına kavuşarak aramıza döneceklerine olan inancımızın tam olduğunu belirtmek isteriz.”

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Galatasaray Televizyonu’na Abdurrahim Albayrak’ın sağlık durumu ile ilgili bilgiler verdi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et