ABD’de Korkutan Görüntüler… Cesetlere Yer Kalmadı!

ABD’de Toplamda 93 Bin Kişi Hayatını Kaybetti! 1 Milyon 600 Bin Vaka Var…

ABD’de Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 1530 artarak 93 bin 594’e yükselirken, vaka sayısı ise 1 Milyon 600 Bine yaklaştı. Öte yandan ABD’den gelen görüntüler ise koronavirüsün ortaya çıkardığı acı tabloyu gözler önüne serdi. Detroit’te bulunan Sinai-Grace Hastanesinde morgda yer kalmadığı için cesetlerin odalara yerleştirildiği ortaya çıktı.

ABD Covid-19, Koronavirüs
ABD Covid-19, Koronavirüs

ABD medyası Detroit’teki Sinai-Grace Hastanesi’nde morgda yer kalmadığı için boş odalara depolanan cesetlerin görüntülerini paylaştı. CNN International’dan Ryan Young, Jake Carpenter ve Paul P. Murphy’nin haberine göre normalde çalışanların uyumak ve dinlenmek için kullandığı odaların morga dönüştürüldüğü ortaya çıktı.

Salgının Merkezi New York Kenti

New York, ABD’de salgından en fazla etkilenen bölge olmayı sürdürüyor. Şimdiye kadar 362 bin 630 vakanın görüldüğü eyalette 28 bin 648 kişi hayatını kaybetti. New York’u 151 binden fazla vakayla New Jersey ve 98 binden fazla vakayla Illinois takip ediyor. ABD’de şimdiye kadar Kovid-19 testi yapılan kişi sayısı 12 milyon 647 bini, iyileşen hasta sayısı da 361 bini geçti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et