92 Yaşında ki Gülsüm Çınar Olayı Nedir?

92 Yaşında ki 6 çocuk annesi Gülsüm Çınar, Antalya’nın Manavgat ilçesinde ortadan kayboldu. Kendisinden hiçbir haber alınamayan Gülsüm Çınar kaybı cinayet olarak değerlendirilirken, 2016 yılında kaybolan kadının damadı ve kızları ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanacak.

Gülsüm Çınar, Müge Anlı
Gülsüm Çınar, Müge Anlı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde kızının evinden çıkan, 92 yaşında ki Gülsüm Çınar, 22 Haziran 2016’da ortadan kayboldu. Kaybolan Gülsüm Çınar için kayıp başvurusunda bulunuldu. Fakat kaybolan kadın için günler süren aramalardan herhangi bir sonuç alınamadı. AFAD, UMKE ve Jandarma yaşlı kadının olabileceği her yeri aradı. Savcılık olay ile ilgili takipsizlik kararı verilirken kapanan dosya ile ilgili torunu karakola giderek tekrar şikayetçi oldu. Bunun üzerine tekrar bir dava açıldı.

Kızına Evinin Yarı Hissesini Vermişti!

4 Erkek 2 kız çocuğu bulunan 5 çocuk annesi 92 Yaşında ki Gülsüm Çınar, kızına evinin yarı hissesini vermişti. Yaşlı kadının kızları ve damadı 4 yıldır kayıp olan kadını öldürmekle suçlanıyor.

Yasak Aşk İddiası!

Gülsüm Çınar’ın kaybı ile ilgili şüpheli olaylardan biride, Gülsüm Çınar’ın damadı ile torunun aşk yaşadığı iddiası oldu.

Gülsüm Çınar’ın Damadının Yalanı Ortaya Çıktı!

92 Yaşında ki Gülsüm Çınar kaybı ile ilgili soruşturma başlatılarak yaşlı kadının akrabaları, kızları, damadı ve torunları ile görüşüldü. Yapılan soruşturmada damat Mustafa Avcı’nın HTS kayıtları incelendi. Damat Mustafa Avcı’nın işte olduğunu söylediği saatlerde işte olmadığı ortaya çıktı. İş arkadaşından kendisine yalancı şahitlik yapmasını istediği ortaya çıktı.

Müebbet Hapis Cezası ile Yargılanacaklar

Müge Anlı’da ele alınan 92 Yaşında ki Gülsüm Çınar’ın kızları ve damadı hakkında Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianame hazırlandı. Şüphelilerin eylem birliği yaparak Gülsüm Çınar’ı kasten öldürdükleri iddianamede yer aldı. Bu nedenle şüpheli M.A.’nın ömür boyu, A.A. ve N.Ç.’nin de ayrı ayrı ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi. 92 Yaşında ki kadının muhtemel cinayeti ile ilgili dava yakınlarda görülecek.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et