9 Dil Bilen Profesör, Asgari Ücretle Tuvalet Temizliği Yapıyor…!

“Toure çok iyi bir insan. İslamiyet’i Allah’ın emrettiği şekilde yaşamaya çalışan birisi olarak görüyoruz.” diyen cami cemaatinden Muhammet Zımba, şöyle konuştu: “Hakka hukuka riayet eden, kimsenin kalbini kırmayan müstesna bir insan. Bizim ülkemizdeki bu güne kadar irtica eden insanların diyebilirim ki en iyilerinden biridir. Hatta bizim kendi vatandaşlarımızın belki yüzde ellisinden daha iyiler. Özellikle Afrika kıtasından gelenler en az hiçbir vatan hainlikleri yok. Vatanlarını terk edip gelmelerinin sebepleri belli, kimse vatanı terk edip gelmez. Burda bizden daha iyi uyum sağladıkları gözleniyor.”

Bugün Suriye’den gelenlerinde olduğunu ama onların sıkıntılı olduğunu dile getiren Zımba, “Onları kötülemek adına değil ama onlarda olan problemler bu insanların hiç birinde yok. Bunlarda hiçbir kötülük yok aynen bizden biri gibiler. Burada bu işi kendi insanımız yapmazken bu adamın neler yaptığını bur da görüyoruz. Burda ekmek parası için çalışıyor. Mahalleli Osman abiden çok memnun. Allah ne muradı varsa versin.” diye konuştu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et