8 Parçaya Bölünüp Yol Kenarına Atılan Süleyman Akbaba Cinayetinde Yeni Gelişme!

8 Yasak ilişkisi olan Süleyman Akbaba cinayetinde ayrıntılar ortaya çıktı. Yasak ilişkisi olan kadının kocası tarafından öldürülen Süleyman Akbaba önce bıçaklandı sonra dövülerek öldürüldü.

8 Yasak ilişkisi olduğu öğrenilen 48 yaşında ki Süleyman Akbaba, birlikte olduğu kadın ve kocası tarafından öldürülmüştü. Birlikte olduğu alt kat komşusu kadının evine giden Süleyman Akbaba, kadının kocası tarafından bıçakla ağır yaralandıktan sonra dövülerek öldürüldü. 8 Yasak ilişkisi olan Süleyman Akbaba’nın cesedi 8 parçaya bölünerek çöp torbalarına konulup evinin 15 km uzağında Tem otoyolunun kenarına atıldı. Apartman komşusu kadınla 4 kişi gözaltına alınmıştı. Karı- koca cinayet suçunu itiraf etti ve tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

10 Temmuz’da Kaybolmuştu

İstanbul, Esenyurt’ta eşiyle yaşayan Süleyman Akbaba geçtiğimiz 10 Temmuz evinin çevresinde kaybolmuştu. 24 yıllık eşi ve abisi Akbaba’yı bulmak için stüdyoya gelerek Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Salı günü ise Müge Anlı herkesi endişelendiren sıcak bir gelişme duyurdu. Büyükçekmece Edirne istikametindeki Tem otoyolunda 8 ayrı poşette parçalanmış bir erkek cesedi bulunmuştu.

Süleyman Akbaba

Cinayeti Tüm Ayrıntılarıyla İtiraf Ettiler

Çok kısa bir sürede bulunan cesedin kayıp olan Akbaba’ya ait olduğu ortaya çıkmıştı. Bulunduğu andan itibaren cinayeti araştıran İstanbul Emniyet Ekipleri mahalledeki herkesi sorguya aldı. Dün ise yayında Akbaba’nın eşinin bahsettiği yasak ilişkisi olduğu komşusu ve komşusunun eşi gözaltına alındı. Saatlerce süren sorgu sonucunda itiraf gecikmedi. Ve komşusu cinayeti işlediğini itiraf etti. Akbaba, kaybolduğu gece 00.30’da eşiyle yaşadığı binaya giriş yapmış fakat eşinin yanına gitmeyerek yasak ilişkisi olduğu alt komşusuna gitmişti. Evde eşiyle Süleyman Akbaba’yı gören komşunun eşi Alpaslan, Akbaba’yı öldürerek parçalara ayırdığını ve kiraladığı bir araçla cesedin bulunduğu otoyola bıraktığını, ertesi gün ise kiraladığı arabayı alarak iki arkadaşıyla denize gittiğini ve kimseye bir şeyden bahsetmediğini itiraf etti.

8 Parçaya Bölünüp 8 Çöp Torbasına Kondu

TEM Ankara İstikameti Karaağaç mevkiinde 14 Temmuz 2020 tarihinde temizlik yapan işçiler, gelen kötü kokular üzerine buldukları büyük bir poşeti açtığında parçalanmış bir erkek cesedine ait parçalarla karşılaştı. Büyük poşetin içinden konulmuş küçük poşetler halinde bulunan ceset üzerine polise haber verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede cesedin başını da hemen yakında buldu.

Eşi Kayıp Başvurusunda Bulunmuştu

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada polis öldürülen kişinin 11 Temmuz 2020 tarihinde eşi Birsen Akbaba tarafından kayıp başvurusunda bulunulan Süleyman Akbaba olduğunu tespit etti. Süleyman Akbaba’nın parçalanmış cesedinin akrabaları tarafından teşhis edilmesi üzerine soruşturma derinleştirildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et