8 Çocuğu Doğurduğunu Hatırlamadı ve Stüdyoyu Terk Etti!

Müge Anlı’da Ayten Kaya isimli kadın kendisini arayan çocuklarını hatırlamadığını söyledi ve stüdyoyu terk etti. Karışık ilişkiler ağında mağdur olan çocuklar ise öz babalarının nüfusuna geçmek istiyor. Fakat annelerinin resmi nikahlı eşinden nüfuslarını alamıyorlar. Anne Ayten Kaya’yı Müge Anlı bugün buldu. Fakat anne çocukları doğurduğunu bile hatırlamadığını söyledi.

8 Çocuğunu Doğurduğunu Hatırlamadı, Ayten Kaya, Müge Anlı
8 Çocuğunu Doğurduğunu Hatırlamadı, Ayten Kaya, Müge Anlı

Gamze Cabadak ve Birgül Kaya, 8 Yıl önce önce 5 sonra 3 çocuğunu terk eden Ayten Kaya isimli annelerini aramak için Müge Anlı’ya başvurmuştu. Hikmet Cabadak isimli kişiden olan çocuklar ise annelerinin resmi nikahlı eşi Selahattin Kaya’nın üzerine kayıtlıydı. Resmi işlemlerde sıkıntı çeken çocuklar hem annelerini bulmak hemde nüfus ile ilgili sıkıntıları gidermek istiyorlardı. Fakat bulunan anne 8 çocuğu doğurduğunu hatırlamadığını söyleyip stüdyoyu terk etti.

Önce 5 Sonra 3 çocuğunu Terk Eden Kadın 8 Çocuğu Doğurduğunu Hatırlamadı!

Gamze ve Birgül adlı iki kız kardeş kendilerini 8 yıl önce terk eden annelerini aramak için Müge Anlı’ya çıktılar. Annelerinin resmi nikahlı eşinin nüfusuna kayıtlı olan İki kız kardeşin tek istediği ise öz babalarının nüfusuna geçmekti. Annenin bıraktığı iki kız kardeş ve bir erkek çocuk anneleri kendilerini bırakıp gidince, ilk resmi nikahlı eşinin üzerine kayıtlı çocuklar resmi işlemlerde sıkıntılar yaşıyorlar. 8 Yıl sonra Müge Anlı, çocukların annesini buldu. Çocuklarını bırakan kadının şu anda başka biriyle beraber olduğu öğrenildi. Çocukların annesi çocuklarını hatırlamadığını söyledi. 8 Çocuğunu da doğurduğunu hatırlamadığını söyledi. Doğurduğumu unuttum diyen kadının açıklamaları herkesi şok etti. Müge Anlı’nın soruları karşısında sıkışan kadın, stüdyoyu terk etti. Rahmi Özkan’da çocuklarını hatırlamayan kadın için annelik sıfatını hak etmediğini söyledi.

Erkek Kardeşini de Hatırlamadı!

Müge Anlı’da yan stüdyoda bulunan Ayten Kaya, ayrıca erkek kardeşinide hatırlamadığını söyledi. Kadının kardeşi ise “yazıklar olsun böyle kadına” diye çıkıştı. 8 Çocuk annesi kadın tüm çocuklarını hatırlamıyorum dedi. Sıkışınca stüdyoyu terk eden kadına Müge Anlı, “8 çocuğu bırakıp gitmişsiniz stüdyoyu terk etseniz ne olur” dedi.

Bu Haber İlginizi Çekebilir…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et