7 Yaşında ki Kızı İle Ağaca Asılı Halde Ölü Bulundular!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde, Cengiz Karataş ve 7 yaşındaki kızı Dilan Karataş, ayrı adreslerde ağaca asılı ölü bulundu. Polis olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatırken, Cengiz Karataşın ilk önce kızını asarak öldürdüğü, ardından da kendi yaşamına son verdiği ihtimali üzerinde duruluyor.

7 Yaşında ki kızı ve Baba Ağaca Asılı Halde Ölü Bulundular

Hatay’ın İskenderun ilçesinde, Cengiz Karataş, ayrı yaşadığı eşi Svazen Zade’den olan kızı Dilan Karataş’ı (7) yanına alarak vakit geçirmek istediğini söyledi. Söylediği saatte geri gelmeyen baba- kız, ayrı adreslerde ağaca asılı ölü bulundu.

DHA’nın haberine göre; olay, İskenderun ve Arsuz ilçelerinde meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce cezaevinden çıkan Cengiz Karataş, dün ayrı yaşadığı eşi Svazen Zade’den olan kızı Dilan Karataşı görmek istedi. Ayrı yaşadığı eşinin evine giden Karataş, kızını yanına alarak saat 16.00’da geri getireceğini söyledi. Karataşın söz verdiği saatte kızını geri getirmemesi üzerine anne durumu polise bildirdi. Cengiz Karataş ve kızını bulmak için çalışma başlatan polis, gece boyunca arama çalışmalarını sürdürdü ancak bir sonuç alamadı.

Farklı İlçelerde Ölü Bulundular

Bugün öğle saatlerinde, ilçeye bağlı Şekere Mahallesinde ki ormanlık alanda ağaca asılı bir cansız beden gören çevredekiler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, yapılan inceleme sonucunda ağaca asılı kişinin Cengiz Karataş olduğunu saptadı. Birkaç saat sonra ise polise Arsuz ilçesine bağlı Karaağaç Asri Mezarlığında ağaca iple asılı şekilde bir kız çocuğuna ait cansız beden bulunduğu ihbarı geldi. Olay yerine giden polis ekiplerinin çalışması sonucu cansız bedenin Cengiz Karataş’ın kızı Dilan Karataş’a ait olduğu tespit edildi. Baba- kızın cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Soruşturma Sürüyor

Polis olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatırken, Cengiz Karataş’ın ilk önce kızını asarak öldürdüğü, ardından da kendi yaşamına son verdiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et