7 Yaşında ki İkranur Tirsi Bulundu Mu? İkranur Tirsi Cinayetinde Katil Kim?

Giresun’da Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyünde babaannesini ziyaret etmek için giden, 7 yaşında ki İkranur Tirsi evinin yakınında ki bahçede oynarken kayboldu. 3 gün önce ortadan kaybolan küçük kız her yerde aranırken yüreklere ateş düştü. 30 haziran salı günü itibariyle arama çalışmaları devam ederken, çocuk ve yetişkin kayıplarında çok önemli olan 3 günlük süre doldu. İkranur Tirsi kaybından 4’üncü güne girildikten sonra küçük kızın cesedi evinden 5 kilometre uzaklıkta ki dere yatağında bulundu.

İkranur Tirsi Müge Anlı Son Dakika Giresun
İkranur Tirsi Müge Anlı Son Dakika Giresun

Giresun’da İcilli köyünde 7 yaşında ki İkranur kayboldu. İkranur’un kaybolması tüm Türkiye’nin yüreğine ateş düştü. İkranur’un kaybında 4.gün geride kalırken küçük kıza hala ulaşılamadı. Akrabaları Müge Anlı’ya katılarak yardım istedi. 27 Haziran Cumartesi günü akşam saatlerinde ortadan kaybolan, İkranur, 6 yaşında ki kardeşi ve kuzeni ile oynarken saat 18 civarı ortadan kayboldu. Aile her yerde küçük kızı ararken saat 21:00’de jandarmaya haber verildi. Tüm gece boyunca aranan küçük kıza ulaşılamadı. 4 Çocuklu ailenin en büyük çocuğu olan 7 yaşında ki İkranur, aramaların 4’üncü güne girildikten sonra küçük kızın cesedi evinden 5 kilometre uzaklıkta ki dere yatağında bulundu.

74 Hektarlık Alanda Arandı

Akşam saat 18:00 civarında ineklere bakmaya gittiği söylenen İkranur, amcası ve halasının yanından kayboldu. İkranur ise en son “amcamın yanına gidicem” diyerek ortadan kaybolmuştu. Jandarma, AFAD ve AKUT ekipleri 3 iz takip köpeği ve 150 personel ile 74 hektarlık alan aranırken küçük kıza ait bir ize rastlanılmamıştı.

İkranur Tirsi Bulundu Mu, İkranur Kaybı Giresun
İkranur Tirsi Bulundu Mu, İkranur Kaybı Giresun

Giresun Valiliği Açıklama Yaptı

Giresun Valiliğinden yazılı açıklamada yapılarak İkranur Tirsi’nin 6 yaşlarındaki kardeşi ve kuzeni ile oyun oynamak üzere çıkıp, akşam saatlerine doğru evlerine dönmemesi üzerine aile ve komşular tarafından aramalara başlanmıştı.

İkranur Tirsi Müge Anlı
İkranur Tirsi Müge Anlı

Açıklamada “Gece boyunca iz takip köpeği ve termal kamera desteği ile yürütülen çalışmalar havanın aydınlanmasıyla yaklaşık 150 personel ile birlikte devam etmiştir. Toplam 74 hektarlık alan taranmış ancak bulgu ve emareye rastlanmamıştır. İkranur Tirsi’nin kaybolmasıyla ilgili her türlü ihtimal adli ve mülki mercilerce değerlendirilmekte olup, arama çalışmaları devam edecektir. Konu ile ilgili duydukları endişe ve merak nedeniyle köye gelmek isteyen vatandaşlarımıza duyarlılıkları için teşekkür etmekle birlikte alanda oluşan yoğunlaşmaların ekiplerimizin çalışma düzenlerini ve konsantrasyonlarını bozduğunun bilinmesi hususunu da kıymetli vatandaşlarımızın bilgi ve takdirlerine arz ediyoruz” denilmişti.

İkranur Tirsi’nin Başına Ne Geldi?

66 saattir 7 yaşında ki Ikranur’dan herhangi bir ize rastlanılmadı. İcilli köyü ve civarında geniş kapsamlı aramalar devam ederken, Kızının kaybolmasıyla ilgili açıklama yapan Baba Serdar Tirsi, “Kızım bahçede hayvan otlatan amcasının yanına gidiyorum diye ayrılıyor ve bir daha haber alınamıyor. Bana eşim haber verdi, kaybolduğunu. Önce akraba, komşularımızla arama yaptık bulamayınca jandarmaya haber verdik. Ben şahsen bu kadar aramadan sonra bulunamaması nedeniyle kaçırıldığından şüphelenmeye başladım” demişti.

İkranur’un Cesedi Bulundu!

Giresun’un Bulancak ilçesine bağlı İcilli köyünde, cumartesi akşamı evinin yakınındaki bahçede otlayan büyükbaş hayvanlara bakmaya giden ve bir daha haber alınamayan İkranur Tirsi’nin yapılan aramalar sonucu evinden yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki Salman mevkii Adaköy deresinde cansız bedeni bulundu. Küçük kızın cansız bedeninin bulunduğu derede savcı ve olay yeri inceleme ekipleri detaylı araştırma yaptı. Jandarma ekipleri alana kimseyi yaklaştırmadı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et