60 Yaşında 17 Yaşında ki Yaren Kara’yı 3’üncü Eş Olarak Kaçırdı!

17 Yaşında ki Yaren Kara’yı 60 Yaşında ki Akrabası Ahmet Akkaya Kaçırdı!

Müge Anlı’nın programına şok edici bir olay daha taşındı. 17 Yaşında ki Yaren Kara’yı 60 yaşında evli ve 4 çocuk babası aynı zamanda torunları olan akrabası Ahmet Akkaya isimli şahıs kaçırdı. Akrabaları olan 60 yaşında ki adamın Yaren Kara’yı 12 yaşından beri taciz ettiği ve tehdit ettiği de annesi Mine Kara tarafından iddia edildi. Yaren Kara’nın 18 yaşına girdiği günden 4 gün önce kaçırıldığı söylendi.

Yaren Kara - Müge Anlı - Ahmet Akkaya
Yaren Kara – Müge Anlı – Ahmet Akkaya

60 yaşında ki adam 17 yaşında ki Yaren Kara’yı kaçırdı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan annesi Mine Kara, Ahmet Akkaya isimli şahsın daha öncede kayın pederini vurduğunu anlattı. Mine Kara kızını kaçıran şahsın 2 eşi olduğunu, 4 çocuğu ve 5-6 tane torunu olduğunu söyleyerek, gelinini de daha önce kaçırdığını söyledi.

60 Yaşında ki Adam 12 Yaşındayken Uygunsuz Mesajlar ve Videolar Atmış!

17 Yaşında ki Yaren Kara ise Müge Anlı’ın programına bağlanarak Ahmet Akkaya isimli şahsın yanında olduğunu söyledi. Ahmet Akkaya ile kendisinin adının annesi tarafından çıkarıldığını söylerken, dedesinin Ahmet Akkaya tarafından öldürüldüğünü söyledi.

Yaren Kara, 60 Yaşında ki Akrabası Ahmet Akkaya Tarafından Kaçırıldı.
Yaren Kara, 60 Yaşında ki Akrabası Ahmet Akkaya Tarafından Kaçırıldı.

60 yaşında ki Ahmet Akkaya ile evleneceğini söyleyen Yaren Kara’yı Müge Anlı ikna etmeye çalıştı. Yayına telefonla katılan Ahmet Akkaya Yaren Kara’yı nikahına almak istediğini söyledi. Ayrıca Yaren Kara’ya 12 yaşındayken Ahmet Akkaya’nın uygunsuz fotoğraflarını gönderdiğini ve çevrede küçük çocuklara ilgisi olduğu söylendi.

Yaren Kara
Yaren Kara

4700 Lira Ceza İle Kurtuldu

Ahmet Akkaya’nın uygunsuz fotoğraflar gönderdiği ve taciz ettiği için ceza aldığı, 4700 lira ve 4 ay hapis cezası olduğu söylendi. 4700 lirayı ödediği fakat hapis yatmadığı da ortaya çıktı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et