6 Haziran 2020 Günlük Burç Yorumları

6 Haziran 2020 günlük burç yorumları

Filiz Özkol
Filiz Özkol

KOÇ: Partnerinizin sizin hakkınızdaki düşüncelerine çok fazla önem veriyorsunuz. Bugün, duygu derinliği yaşayan biri olarak birçok ayrıntı söz konusu olabilir. Gizliliğin size kazandıracağı bir şey yok, unutmayın.

BOĞA: Yaratıcılığınızı daha da ortaya çıkaracak çalışmalar yapacak ve toplumsal başarınızı ön plana çıkarmak isteyeceksiniz. Özellikle kişisel ve duygusal tavırlarınız karşılaşacağınız olaylar üzerinde belirleyici olacak.

İKİZLER: Birlikte çalıştığınız kişilerle iş birliği içinde olacaksınız. Bugün, kendinizle ilgili yeni projeler üretme çabasındasınız. Partnerinizle ortak çalışmalar yapmak için uygun bir gün. Onunla paylaşacağınız çok şey var.

YENGEÇ: Ay’ın bulunduğu konum sayesinde kişisel ilişkilerinizi geliştirirken maddi kazançlarınızı da artırmak niyetindesiniz. Duygusal konularla ilgili yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. Yaratıcılığınıza güveniyorsunuz.

ASLAN: Maddi konularda yaratıcılığınızı kullanmak için fırsatları akıllıca kullanacaksınız. Bugün isteklerinizde dengeli ve yapıcı davranmanıza rağmen olayları çok fazla incelemekten yanasınız. Dikkatli olmalısınız.

BAŞAK: Karşı tarafın ani değişimleri karşısında bocalamanız mümkün. Bugün, çevrenizle birlikte yeni başlangıçlar içinde olacak ve girişimciliğinizi ön plana çıkaracaksınız. Daima kendi tarzınızla hareket etmekten yanasınız.

TERAZİ: Bugün ele aldığınız konuları sonuna kadar inatla sürdürecek ve başarıya her geçen gün daha yaklaşacaksınız. Aileniz ve çevreniz kararlı davranışlarınız karşısında size destek verecekler ve bundan olumlu etkileneceksiniz.

AKREP: Çevrenizdeki kişilerle aranızda duygusal çekişme olabilir. Karşınızdaki insanlara güven duymak istiyorsunuz. Detaylar ön plana çıkıyor. Birçok konu üzerinde yeniden düşünmeli ve karar vermeden önce beklemelisiniz.

YAY: Özgürlüğünüzün elinizden alınmasına karşısınız. Bugün, özellikle derin düşünceler içinde olabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda hiç kimseye taviz vermek istememeniz ikilem yaşamanıza neden olabiliyor.

OĞLAK: Duygularınızın derin olacağı bir gün. Her şeyi farklı yönden algılıyorsunuz. Geçmiş yaşamınızla ilgili eski pürüzleri kafanıza takıyor olabilirsiniz. Bugün, günlük yaşamınızda tatmin edici bir performans sergiliyorsunuz.

KOVA: Kariyerinizin ve duygusal güvenin çok önemli olması yaşamınızı kolaylaştıracak çalışmalara yönelmenizi sağlıyor. Bugün öfkenizi baskı altında tutmayı başardığınız sürece iş motivasyonunuz daha da artacak.

BALIK: Duygusal bağlarınızı güçlendirmek istiyorsunuz. Enerjinizi olumlu şekilde ortaya çıkarmalısınız. Görüşeceğiniz kişileri etkilemek sizin elinizde olan bir şey. Sadece konuşmalarınızda dikkatli olmak zorundasınız.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et