4 Kardeşin Ölümünde Son Dakika Gelişmesi!

İstanbul Fatih’te Aynı Evde Ölü Bulunan 4 Kardeşin Ölümünde Son Dakika Gelişmesi!

İstanbul Fatih’te aynı evde 4 kardeş ölü olarak bulunmuştur. Kapıda ise dikkat siyanür var yazılı bir not görülmüş bunun üzerine ekipler önlemler alarak içeri girebilmişti. Araştırmalarını yapan emniyet 4 kardeşin Anti- Deprasan içtiklerini ortaya çıkardı.

son dakika
son dakika

İstanbul Fatih’te Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesinde bulunan bir binanın birinci katında yaşanan olayda akrabalarına ulaşamayan bir kişi polisi arayarak durumu anlattı. İddiaya göre, olay yerine saat 23.00 sıralarında gelen ekipler kapıda, “Dikkat siyanür var, polisi arayın, içeri girmeyin.” şeklinde not buldu. Bunun üzerine olay yerine AFAD ekipleri çağrıldı.  Gerekli tedbirlerin alınmasının ardından içeriye giren ekipler kardeş oldukları öğrenilen 48 yaşındaki Cüneyt Yetişkin, 54 yaşındaki Oya Yetişkin, 60 yaşındaki Kamuran Yetişkin ve 56 yaşındaki Yaşar Yetişkin’in cansız bedeniyle karşılaştı.

Özel Kıyafetlerle İçeri Girildi!

Olay yerine gelen ekipler kapıda yazan not nedeniyle içeriye özel kıyafetler ve maskeyle girdi. Yoğun güvenlik önlemleri arasında eve giren ekipler uzun süre incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından 4 kardeşin cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

4 Kardeşin Ölümü - 4 Kardeşin İntiharı
4 Kardeşin Ölümü – 4 Kardeşin İntiharı

Polisin ilk tespiti, 4 kardeşin çok sayıda antidepresan içerek intihar ettiği yönünde. Kardeşlerin kesin ölüm nedeni Adli Tıp’taki inceleme sonrası belli olacak. Sabıkası bulunmayan 4 kardeşten birinin sara hastası olduğu öğrenildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et