3 Yaşındaki Çocuk Cinsel İstismar Sonucu Öldü! Anne ve Sevgilisi Tutuklandı!

Çorum’da 3 yaşındaki kalp hastası R.E.Ş’nin cinsel istismar sonucu ölmesinin ardından tüm Türkiye ayağa kalktı. Olay sonrası küçük çocuğun annesi Z.B.Y ve erkek arkadaşı B.Ç. tutuklandı. Anne ve erkek arkadaşının polise verdikleri çelişkili ve iğrenç ifadeler ortaya çıktı.

3 Yaşındaki Çocuk Cinsel İstismar
3 Yaşındaki Çocuk Cinsel İstismar ile Öldü

Geçtiğimiz gün 3 yaşındaki R.E.Ş. adlı çocuk yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. 3 yaşındaki kalp hastası çocuk Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Doktorların yaptığı incelemede çocuğun cinsel istismara uğradığı şüphesi üzerine polise haber verildi. Emniyetteki sorgularının ardından “nitelikli kasten adam öldürme ve ölümle neticelenen çocuğa karşı cinsel istismar” suçlarından adli makamlara sevk edilen anne ve sevgilisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anne ve Sevgilisinden İğrenç Savunma!

Olayla ilgili anne Z.B.Y. ve birlikte yaşadığı erkek arkadaşı B.Ç.’nin savcılık ifadeleri ortaya çıktı.

Çorum'da 3 Yaşındaki Çocuğun Cinsel İstismar Nedeniyle Öldüğü İddiası
Çorum’da 3 Yaşındaki Çocuğun Cinsel İstismar Nedeniyle Öldü

Anne Z.B.Y., oğlunun cinsel istismara uğramasının mümkün olmayacağını iddia ederek, “Oğlum doğuştan kalp hastasıdır. Sık sık hastaneye götürüyoruz. İstanbul’da tedavi gördü. Oğlum öldüğü gün kabızdı. Ayrıca oğlumun kanaması olsa ben görürdüm. O gün oğlumun altını ben değiştirdim. Öyle bir bulgu olsa ben de mutlaka fark ederdim. İstismar olayını kabul etmiyorum” dedi.

“Eve Biri Girmiş Olabilir”

B.Ç. ise “Çocuk kalp hastası olduğu için fenalaşmıştı. O gün hastaneye götürdük. Hastanede serum takmışlar. Aslında biz çocuğu İstanbul’a götürmek istedik. Çünkü bugüne kadar tüm tedavileri orada yapılmıştı. O gün buradaki hastanede yatmasını istemedim. Doktor ise ‘Bu çocuğu götürmeyin, yolda çocuğu kaybedebilirsiniz’ dedi. Pandemi dolayısıyla eve zaten hiç misafir almıyorduk, enfeksiyon kapma riski oldukça fazlaydı. İstismar olayını bilmiyorum” diyerek kendisini savundu. Ayrıca B.Ç ifadesinde, “Eve herhangi birileri girmiş olabilir” diye konuştu.

Sosyal Medyada Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor!

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et