3 Kız Kardeş Mafya Patronu Babalarını Öldürdü!

3 Kız Kardeş, Kendilerine Eziyet Eden Mafya Patronu Babalarını Bıçaklayarak Öldürdü

Rusya’da genç yaştaki 3 kız kardeş, kendilerine küçük yaştan beri eziyet eden babalarını, aile apartmanındaki dairelerinde bıçaklayarak öldürdü.

Rusya’da yaşayan 3 kız kardeş, yıllarca kendilerine işkence yaptığı ve taciz ettiğini söyledikleri babalarını bıçaklayarak öldürdü. 57 yaşındaki babaları Mikhail Khachaturyan’ı aile apartmanında öldüren 19 yaşındaki Kristina, 18 yaşındaki Angelica ve 17 yaşındaki Maria’nın tutuklandığı açıklandı.

YILLARCA KÖTÜ MUAMELE ETTİ

Moskova Polisi yaptığı açıklamada, kız kardeşlerin ortaklaşa hareket ederek babalarını öldürdüklerini itiraf ettiklerini söylerken kardeşler, eroin bağımlısı olan ve mafya ile yakın ilişkileri bulunan babalarından küçük yaştan beri kötü muamele gördüklerini iddia etti.

Kardeşler mahkeme tarafından suçlu bulundukları taktirde 15 yıl hapis cezası ile karşı karşıya kalacak.

ONDAN NEFRET EDİYORDUK

Kristina, polise verdiği ifadede, “Ondan nefret ediyorduk, ondan gitmesini ve asla geri dönmemesini istedik” dedi. Kızlar, olayın yaşandığı gün babalarının kendilerini bıçakla tehdit ettiğini söyledi.

Polis raporuna göre, aralarından biri babalarının elinden bıçağı aldı ve onu bıçakladı, diğerleri ise kardeşlerine yardım etti. Daireden kaçmaya çalışan baba, asansörün yanında tekrar saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et