3 Gündür Kayıp Olan Hüseyin’in Cansız Bedeni Bulundu

13 Yaşında ki Hüseyin Nasrullah Çelik’in Cansız Bedeni Bulundu…

Adıyaman’da 3 gün önce kaybolan ve her yerde aranan 13 yaşındaki Hüseyin Nasrullah Çelik cansız bedenine ulaşıldı. Çocuğun cansız bedeni, şüphelinin emniyetteki ifadesinde Hüseyin Nasrullah Çelik’i bıçaklayarak öldürdükten sonra yol kenarına attığını itiraf etmesi üzerine bulundu.

Alınan bilgiye göre, Esentepe Mahallesi TOKİ konutlarında yaşayan Salihe ve Sadık Çelik çiftinin en küçük çocuğu olan Hüseyin Nasrullah Çelik (13) üç gün önce kaybolmuştu.

Kaybın ardından Çelik çifti, İl Emniyet Müdürlüğüne kayıp başvurusunda bulundu.

Polis ekipleri Hüseyin Nasrullah Çelik’in en son görüldüğü yerde yaptıkları güvenlik kamera çalışmalarında çocuğun M.Ç. (36) isimli şahısla birlikte olduğunu tespit etti.

Zanlı Antalya’da Yakalandı

Kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, M.Ç’nin, Mardin, Batman ve son olarak Antalya’da olduğunu tespit etti. Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi kentin Konyaaltı ilçesinde yakaladı.

Suçunu İtiraf Etti

Şüpheli, emniyetteki ifadesinde Hüseyin Nasrullah Çelik’i bıçaklayarak öldürdükten sonra Adıyaman merkeze bağlı Boğazkaya Köyü yakınlarındaki yol kenarına attığını itiraf etti.

Şüphelinin tarif ettiği yerde bulunan çocuğun cenazesi otopsi için Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Çocuğun vücudunda 6 adet bıçak darbesi olduğu öğrenildi.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.


Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et