28 Gündür Kayıp Olan Kağan Kavas’ı Kim ya da Kimler Öldürdü?

28 Gündür kayıp olan Kağan Kavas’ı kim ya da kimler öldürdü?

Didem Arslan Yılmaz’la ‘’Vazgeçme’’ programına baş vuran anne Fatma Hanım eve geliyorum dedikten sonra 20 gündür kayıp olan oğlunu arıyor. Acılı anne, oğlu kafe açtıktan sonra defalarca tehdit edildiğini ve oğlunun başına bir şey gelmiş olmasından korktuğunu söyleyerek Didem Arslan Yılmaz’la ‘’Vazgeçme’’ programına baş vurdu. Araştırmacı gazeteci Didem Arslan Yılmaz olayların ve evine yakın olan su kanalının araştırılması üzerinde durularak Menemen emniyeti kanal da arama tarama çalışmaları başlatmıştır

50 kişilik ekip Kağan Kavas’ı bulmaya çalışıyor!

Didem Arslan Yılmaz’la ‘’Vazgeçme’’ Programında 22 gündür kayıp olan Kağan Kavas’ı bulmak amacıyla Menemen’de 50 kişilik bir ekip kuruldu. Ekip Kağan’ın telefonundan sinyalin geldiği  yer olan kanalda arama çalışmalarına başladı. Acılı anne oğlu için gerçekleştirilen arama çalışmalarını gözyaşları içerisinde izledi.

Kağan Kavas’ın kaybolduğu gün çiftlikte neler yaşandı?

Didem Arslan Yılmaz’la ‘’Vazgeçme’’ Kağan’ın  gittiği bilinen çiftliğin sahibi Mehmet Bey canlı yayına bağlandı. Mehmet Bey Kağan’ı tehdit ettiği öne sürülen Sebahattin’i çocukluğundan beri tanıdığını, tek bir yanlış hareketini dahi görmediğini ifade etti.

Kağan Kavas kendisini tehdit edenler tarafından mı kaçırıldı?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Fatma Hanım eve geliyorum dedikten sonra 20 gündür kayıp olan oğlunu arıyor. Acılı anne, oğlu kafe açtıktan sonra defalarca tehdit edildiğini ve oğlunun başına bir şey gelmiş olmasından korktuğunu anlattı.

Ailesinin şüphelendiği Sebahattin Bey’in çocukluk arkadaşı!

Kağan Kavas’ın kaybolması ile ilgili olarak ailesinin şüphelendiği Sebahattin Bey’in çocukluk arkadaşı ilk kez konuştu. Necati Bey Sebahattin Bey’in Kaan Kavas ile kaybolması ile ilgisinin olup olmadığını bilmediğini, Kağan ile ise sadece tanışıklığının olduğunu söyledi.Baba ramazan bey ve anne Fatma hanım yapılan kanal arama .Ove tarama çalışmalarında Kağan’la ilgili herhangi bir ize rastlanmadığını öğrenince ben biliyordum Oğlumun başına bir şeylerin geldiğini ben söylemiştim oğlum sürekli tehdit ediliyordu. Sabahattinin çelişkili ifadeleri Necati beyin  bir başkasına ait kredi kartıyla ödeme yapması çemberin daraldığını gösteriyor.Anne Fatma hanım ben ersin yolcu ve arkadaşından şüpheleniyorum dedi.Didem Arslan Yılmaz’ın ekibinde olan Gizem kanal arama çalışmaları bitince Kaan’ın cep telefonunun son sinyal verdiği yere gidip oradan canlı yayına bağlanacaklarını söyledi.Bu arada uzman polis Orhan kemiksiz cep telefonu kanlım bulunduğu yerde tam iki saat sinyal veriyor daha sonra sinyal kesiliyor saat tam 10.15’te on dakika sonra da olabilir yani 10.30.da sinyal kesiliyor. Tekrar saat 1230 da telefon tekrar açılıyor. Kapanan telefon gece saat 2.30 da tekrar açılıyor.Ya Kağan buralara kaçırıldı ya da telefonu buraya getirilmiş olabilir. Ersin Yolcu’nun mesajı dikkat çekti.İntikam Güzeldir mesajı paylaşımı bu kişinin telefonlara çıkmaması arkadaşı Veysi’nin de telefonlara çıkmaması dikkatler bu isimler üzerinde yoğunlaştı.Gizem bahsedilen yer olan son sinyal yeri kanalın beş kilometre ilerisinde vericilerin yani baz istasyonlarının olduğu kuytu bir yer ve mezarlığın bulunduğu alAn Menemen emniyeti  savcılık bu alanda da köpeklerle arama arama tarama yapacak artık sona yaklaşıldığı düşünülüyor.

Kağan Kavas’ın Eski Yengesiyle Yasak İlişkisi Ortaya Çıktı

Emekli Cinayet polisi Orhan Kemiksiz telefon trafiğini ve mesajlaşmaları inceliyor. Sabah 08.00 da çiftlik sahibi Mehmet beyle konuşuyor.Kağanı evinden alarak çiftliğe gidiyorlar.Daha sonra Sebahattin beyle birlikte adliyenin olduğu yerde cep telefonu sinyal veriyor saat tam 22.04’e kadar orada kokoreççinin olduğu yerdeler 22.34’te telefon sinyali kesiliyor.Saat 02.34 ‘te tekrar Uğur Mumcu mahallesi 1112.sokakta açılıyor ondan sonra tamamen sinyal kesiliyor.Orhan bey katil ya da katiller hedef şaşırtmaya çalışmış olabilir ancak polis 22.30 ‘u dikkate alacaktır. Bu incelemeler sonucu eski yengesi Nuray hanımla yasak aşk yaşadığı ortaya çıkıyor.O gün tam 64 mesajlaşma oluyor. Nuray hanımla mesajlaştıktan sonra ağabeyi Orhanla da görüşüyor.

Hiçbir zaman bu kadar uzun aramamazlık etmezdi.

Didem Arslan Yılmaz eski gelin söz hakkı vardır yayına bağlanabilir demesine rağmen bağlanmıyor telefonlara cevap  vermiyor.Anne Fatma hanım bu olayı ben dün duydum ağabeyi orhan çok kızıyor.Orhan Nuray hanımı aradı mı? Diye soran Didem Arslan Yılmaz’a asla aramaz diyor. Benim oğlum çok güçlüdür Ersin Yolcu beş kardeşlermiş Veysiyi’de yanlarına alarak benim oğlumu öldürdüklerine inanıyorum.Didem hanım neden yayına katılmıyor  telefonlara cevap vermiyorlar.Didem Arslan Yılmaz belki oğlun saklanıyordur olamaz mı? Sorusuna asla olamaz 28 gündür aramadı hiçbir zaman bu kadar uzun aramamazlık etmezdi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et