23 Önce Sokağa Bıraktıkları Çocuklarını Buldular! Fakat…

23 Yıl Önce Çocuklarını Bartın’da Bırakmışlardı. Müge Anlı Buldu Fakat Çocuklar Görüşmek İstemedi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Neşet ve Şengül Özdemir çifti, 6 yaşındaki kızları Kibar ve 2 yaşındaki diğer kızları Seda’yı 1999 yılında Bartın’da sokağa bıraktıklarını söylediler. Kızlarını bulmak isteyen çift, 23 yıl sonra Müge Anlı’ya başvurdu. Müge Anlı, Bartın’ı karış karış aradı. En sonunda sokağa terk edilen kardeşleri buldu ve aslında Seval isimli bir kadınla çocuk yuvasına verildikleri ortaya çıktı.

Neşet ve Şengül Özdemir Çifti, Bartın, Kayıp Çocuklar
Neşet ve Şengül Özdemir Çifti, Bartın, Kayıp Çocuklar

Yayına bağlanan sokağa terk edilen çocuklar gerçek aileleri ile görüşmek istemediğini söyledi. Müge Anlı’da bir kayıp çocuk olayı daha çözüldü. Neşet Özdemir’in 1998 yılında Seval isimli bir kadınla Bartın Çocuk Esrigeme kurumuna bıraktığı iki kız kardeş bulundu. Fakat kardeşler gerçek aileleri ile görüşmek istemediklerini ve neden terk edildiklerini sordu. Neşet Özdemir ilk programa çıktığında çocukları sokağa bıraktığını söylese de aslında çocuk esirgeme kurumuna bıraktığı öğrenildi. Anne Şengül Özdemir her ne kadar kızlarına seslense de kızları kendilerini terk eden anneleri ile görüşmek istemediğini beyan etti.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et