23 Defa Şikayet Ettiği Kocası Tarafından Öldürüldü!

Ayşe Tuba Arslan Eskişehir’de Sokak Ortasında Eşi Tarafından Katledildi! Ayşe Tuba Arslan’ın Ölmeden Önce 23 Defa Savcılığa Şikayette Bulunduğu Hatta Son Başvurusunda “Benim ölümüm gerçekleşince mi bana yardım edeceksiniz?” Yazdığı Ortaya Çıktı.

Ayşe Tuba Arslan - Eskişehir
Ayşe Tuba Arslan – Eskişehir

Eskişehir’de 2 çocuk annesi 45 yaşındaki Ayşe Tuba Arslan, 11 Ekim’de sokak ortasında eski eşinin kasap satırıyla saldırısına uğradı. Kafasına, kollarına ve ellerine darbeler alan Arslan, 44 gün komada kaldı, sonunda yaşamını yitirdi. Arslan, ölmeden son bir yıl içinde eşi hakkında 23 kez suç duyurusunda bulundu. Tedbir kararları alınmasına rağmen ölüm tehditleri almaya devam etti. 10 suç duyurusundan 5’i “delil yetersizliği gerekçesiyle” takipsizlikle sonuçlandı. Saldırgan kanunun emrettiği zorlayıcı hapis cezasına 1 gün bile çarptırılmadı. Açılan 5 davadan ise sonuç çıkmadı. 

Son Başvurusunda Yazdıkları İhmali Gözler Önüne Serdi

Ayşe Tuba Arslan Eskişehir 2. Aile Mahkemesi’ne başvurdu. Dilekçesinde “Boşanmış olduğum eski eşimden hâlâ şiddet, ağzı alınmayacak hakaretler… Yalçın Özalpay tarafından üzerime bir sürü borç bırakılmıştır. Maaşıma icra gelmiştir. Şu an kendisi oturmakda olduğu evdeki mobilyaları bana ödetmektedir. Ben şu an maddi manevi çok zor durumdayım, çalışamıyorum. Defalarca şikâyet etmeme rağmen hiçbir sonuç alamadım, uzaklaştırmam olduğu halde. Benim bu, Yalçın Özalpay isimli şahısla ilgili başvurmadığım hukuki işlem kalmadı. Bu şahıstan ölüm tehdidi alıyorum. Benim ölümüm gerçekleşince mi bana yardım edeceksiniz? Ben çok mağdurum” dedi. Ancak bu son çığlığı duyulmadı ve Arslan, 2.5 ay sonra sokak ortasında katledildi. 

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et