2019-2020 Cemil Usta Sezonunun Bitimine bir hafta kala şampiyon Medipol Başakşehir

Şampiyon Medipol Başakşehir!.

Süper Lig’in 33. haftasında Trabzonspor, sahasında Konyaspor’a mağlup oldu ve Başakşehir’i yakalama şansını kaybetti. Başakşehir ise, sahasında Kayserispor’u ağırladı. Lider Başakşehir, karşılaşmayı kazanarak ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Başakşehir böylece Süper Lig’deki ilk şampiyonluğunu almış oldu..

Süper Lig’in 33. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında Hes Kablo Kayserispor’u 1-0 mağlup ederek 2019-2020 sezonunu şampiyonlukla tamamladı.

OKAN BURUK’TAN İKİ DEĞİŞİKLİK

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, geçtiğimiz hafta Konyaspor ile oynanan maçın 11’ine göre 2 değişikliğe gitti. Buruk; Aleksic ve Mehmet Topal’ı yedek kulübesine oturturken Elia ve Mahmut Tekdemir’i sahaya sürdü.

KAYSERİSPOR’DA 2 CEZALI

Ligde kalmak için mücadele eden Hes Kablo Kayserispor’da teknik direktör Robert Prosinecki, Medipol Başakşehir mücadelesinde kart cezalıları Mensah ve Diego ile sakatlıkları bulunan Emre Taşdemir, Krvzic ve Mesanovic’ten yoksun olarak sahaya çıktı.

.KADINA ŞİDDETE DUR DE!

Karşılaşma öncesinde hem Medipol Başkaşehir hem de Hes Kablo Kayserisporlu futbolcular oyun alanına ‘Kadına şiddete dur de!’ tişörtüyle çıktı. Tribünlerde de ‘Kadına şiddete dur de!’ pankartı yer aldı.

ŞAMPİYONLUK KUPASI KASIMPAŞA DEPLASMANINDA

Turuncu-lacivertliler, gelecek hafta deplasmanda oynanacak Kasımpaşa karşılaşmasında şampiyonluk kupasına kavuşacak.

TFF’DEN TEBRİK!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig’de bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Medipol Başakşehir için tebrik mesajı yayımladı.

.TFF’nin internet sitesinde yer alan mesajda, “2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nda bitime bir hafta kala şampiyon olan Medipol Başakşehir Futbol Kulübünü kutlarız. Başarılarından ötürü yönetim, teknik heyet ve futbolcuları tebrik eder, Medipol Başakşehir’e önümüzdeki sezon ülkemizi temsil edeceği UEFA Şampiyonlar Ligi’nde başarılar dileriz.” denildi..

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et