2 Gündür Haber Alınamayan Devran Çağlar Evinde Ölü Bulundu!

Bir Zamanların Arabesk Şarkıcılarından Devran Çağlar Yaşadığı Residans Dairesinde Ölü Bulundu!

56 Yaşında ki şarkıcı Devran Çağlar evinde ölü bulundu. 90’lı yılların ünlü arabesk şarkıcılarından Devran Çağlar’dan bir süredir haber alamayan yakınları, Çağlar’ın çalıştığı iş yeri sahibine ulaştı. Ünlü şarkıcının yaşadığı Maltepe’deki rezidansa gelen yakınları, çilingir yardımıyla kapıyı açtı. Yapılan incelemede Çağlar’ın hayatını kaybettiği belirtildi. Oturduğu koltukta ölü bulunan Devran Çağlar, bir zamanlar Bülent Ersoy’un tahtına aday gösteriliyordu. Geçirdiği cinsiyet değiştirme ameliyatından sonra daha tanınır hale gelmişti.

devran çağlar - devran .ağlar kimdir - devran çağlar neden öldü
Şarkıcı Devran Çağlar – Devran Çağlar – Devran Çağlar Evinde Ölü Bulundu

Cenazesi Adli Tıp Kurumuna Gönderildi

Olay yerine gelen savcının incelemelerinin ardında Çağlar’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Sanatçının ölüm haberi, sahne aldığı mekanın sosyal medya hesabından duyuruldu. İşletmenin sahibi Yavuz Hancı da sosyal medya hesabından, “Değerli sanatçımız, canımız DEVRAN ÇAĞLAR Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Dualarımız bir olsun, dileğimiz tek olsun, mekanın cennet olsun. Tüm sevenlerinin başı sağ olsun..” mesajını paylaştı.

Devran Çağlar kimdir?

1 Ocak 1963 yılında Adana’da dünyaya gelen Devran Çağlar, cinsiyet değiştirme ameliyatı ile bir zamanların popüler isimlerindendi. 1990’lı yıllarda arabeskin yükselen isimleri arasından görülen Devran Çağlar, Bülent Ersoy’un tahtına aday gösterilmişti.

Devran Çağlar Kimdir
Devran Çağlar Kimdir

3 sinema filminde de rol alan şarkıcı zamanla popülerliğini yitirirken önünü kesen ismin Diva Bülent Ersoy olduğunu iddia etmişti. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Yeşilçam’ın usta isimlerinden Eşref Kolçak’ın da daha önce babası, 90’lı yıllara damgasını vuran ünlü pop müzik sanatçısı Harun Kolçak’ın da ağabeyi olduğunu iddia eden Devran Çağlar’ın bu açıklaması Kolçak tarafından yalanlanmıştı. Çağlar 2000’li yılların başında cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu.

devran çağlar cinsiyet değiştirme
devran çağlar cinsiyet değiştirme ameliyatı

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et