18 Yaşındaki Furkan Celep İntiharı!

18 yaşındaki Furkan Celep, “Bir araba, bir ev veya herhangi bir şey uğruna yıllarımı harcamak istemiyorum. İş hayatı bana çok yorucu geliyor. Hem içten hem dıştan yıpranıyorum” notunu bırakarak yaşamına son verdi.

Furkan Celep, İntihar
Furkan Celep, İntihar

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde Furkan Celep (18), sosyal medya hesabından yaşamına son vereceğini belirten yazı paylaştıktan sonra kayalıklardan atlayarak intihar etti.

Cansız Bedeni Bulundu

Gece saatlerinde, Darıca Piri Reis Mahallesi Yelkenkaya Caddesi üzerindeki falezlerin bulunduğu alanda bir kişiye ait cansız bedeni görenler polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ölen kişinin Furkan Celep olduğunu belirledi. İtfaiye ekipleri falezlerden inerek Furkan Celep’in cansız bedenini Sahil Güvenliğe ait bota alınmasını sağladı.

Sosyal Medya Hesabından Paylaşmıştı!

Gencin cansız bedeni kıyıya çıkarılırken, olay yerinde incelemede bulunuldu. Araştırma yapan polis ekipleri, bir kargo firmasında çalışan Furkan Celep’in sosyal medya hesabından intihar edeceği yönünde yazı paylaştığı bilgisine ulaştı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et