18 Yaşındaki Kıza Tecavüz Ettiği İddia Edildi! Musa Orhan Kim?

Sosyal medya platformlarından Twitter’da #MusaOrhanTutuklansın etiketi ile binlerce tweet atıldı. Peki Musa Orhan Kimdir?. Musa Orhan’ın Batman’ın Beşiri ilçesinde 16 Temmuz’da ağır bir şekilde yaralanan 18 yaşındaki İ.E’ye 20 gün boyunca tecavüz ettiği sosyal medyadan iddia edildi. “Alkollüydüm” diyen Musa Orhan’ın serbest kaldığı söylendi.

İstismar
İstismar

İ.E isimli 18 yaşında ki kıza Batman’ın Beşiri ilçesinde Uzman Çavuş Musa Orhan’ın tecavüz ettiği iddia edildi. Doktorlar yüzde 80 felçli kalabileceğini ifade ettiler. İ.E’nin iç organları parçalanmış ve büyük bir kısmının hasar gördüğü, böbrekleri su toplayan genç kız, cihaza bağlı bir şekilde yaşam mücadelesi verdiği belirtildi. Öte yandan İ.E’nin mektubu ortaya çıktı. Mektubun ortaya çıkmasıyla birlikte sosyal medyada #MusaOrhanTutuklansın etiketiyle binlerce tweet atılmaya başlandı.

İ.E’nin ortaya çıkan mektubunda şu ifadeler yer aldı:

Musa Orhan’ın kendisine tecavüz ettiğini belirten ve içki içmeye zorladığını söyleyen İ.E’nin mektubunda, “Beni tehdit etti. Eğer söylersem beni öldüreceğini söylüyordu. Artık öleceğim için korkmama gerek yok. Evet, gerçekleri söylemeye gelelim. M… O… bana tecavüz etti. Ben ağladım, bana kendini diktirirsin dedi. Saçımı çekip yerden sürükledi, ‘kimse sana inanmaz’ dedi. ‘Sahipsizsin’ dedi” ifadeleri bulunuyor.

Hayatının mahvolduğunu söyleyen İ.E’nin mektubunun devamında şu ifadeler bulunuyor:

“Ben ne ölüyüm ne sağım. Keşke ölseydim, bu mesajım benim gibi saf kızlarımızın başına gelmesin. Çakal mahvetti hayallerimi yıktı benim. Ne suçum vardı. Bana tecavüz etti. Ve inkar etmiş. Benim hayatımı umutlarımı tüketti. Parasını başına çalsın. Zalimin teki o merhametsiz. Beni bu duruma sokma intihar etmeye ya Musa beni öldürecekti ya da ben kendimi öldürecektim. Seni affetmiyorum. Benim hayatımı mahvettin herkesin diline düştüm. 17.07.2020 – 00.30”

Defalarca Şikayet Etmiş!

İddiaya göre İ.E’nin 20 gün önce Musa Orhan tarafından tecavüze uğradığı belirtildi. Tecavüze uğrayan ve bunun üzerine şikayette bulunmak istenilen İ.E’nin zorla alıkonularak İzmir’e götürüldüğü belirtildi. Birkaç gün içinde Batman’a döndükler ve İ.E’nin ailesi tarafından defalarca şikayet için polise başvurulduğu açıklandı.

#MusaOrhanTutuklansın Etiketi ile İlgili Twitter kullanıcıları bu tweetleri paylaştı;

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et