17 Nisan 2020 Cuma İşte Günün Burç Yorumları

17 Nisan 2020 günlük burç yorumları

Filiz Özkol

17 Nisan 2020, Cuma 07:01

KOÇ: Birlikte çalıştığınız kişilerin desteğine ihtiyacınız olabilir. Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirmelisiniz. Bugün, sosyal ilişkilerinizi yeniden gözden geçirecek ve halletmeniz gereken konuları gündeme getireceksiniz.

BOĞA: Olayların faklı yönlerini düşünerek hata yapmak istemiyorsunuz. Bugün kendinizi sınamak adına başlattığınız olumlu çabanız sonuç verecek. Yaşamınızla ilgili yapmayı istediğiniz önemli değişimlere hazırsınız.

İKİZLER: İlişkinize veya sevdiğiniz kişiye zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Dostlarınızla birlikte bazı projeler geliştirebilirsiniz. İyi niyetli yaklaşımlarınızın sağlayacağı faydayı gelecek günlerde daha iyi hissedeceksiniz.

YENGEÇ: Çevrenizdeki değişimden etkilenmemek elinizde değil. Ailenizle ilgili bir takım değişimler söz konusu. Evinizle ilgili yenilikler düşünebilirsiniz. Eşyalarınızın yerini değiştirme ve küçük tamiratlar gündeme gelebilir.

ASLAN: Arkadaş çevrenizde yapıcı ve yaratıcı davranarak istediğiniz şartların oluşmasını sağlıyorsunuz. Bugün, her konuda çok yönlü düşünüyorsunuz. Araştırma yeteneğinizi öne çıkaracak konular peşindesiniz.

BAŞAK: Bugün, paranızı gereksiz bir şekilde harcamaktan çekiniyor ve istemeseniz de disiplinli bir şekilde hareket ediyorsunuz. Birçok atılımınızı gerçekleştirmek için bulunduğunuz şartları her anlamda zorlayacaksınız.

TERAZİ: Çevrenin koşullarını yeniden biçimlendirmek sizin elinizde. Güçsüz kişilerden nefret ettiğiniz için hedeflerinizi yüksek tutuyorsunuz. Bugün, duygularınızla hareket ediyor ve çevrenize özen gösteriyorsunuz.

AKREP: Karmaşadan uzak kalmayı bir türlü başaramıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız ve yapacağınız işlere planlı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Küçük detaylardan yola çıkarak birçok konunun özüne girebileceğiniz bir gün.

YAY: Partnerinizle romantizm dolu dakikalar yaşayacaksınız. Onunla aranızdaki paylaşımlarda somut gerçeklerin oluşmasını sağlamak için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Bugün, sanatsal aktiviteler gündemde.

OĞLAK: Kişiliğinizi her konuda ön plana çıkaracak davranışlar içindesiniz. Sezgileriniz sizi yönlendirecek. Alışkanlıklarınızın sizin için önemi büyük. Paylaşımlarınızda daha alçak gönüllü olmalısınız. Sağlığınızın hassas olduğu bir gün.

KOVA: İnatçı yapınızı ortaya çıkarmaktan hoşlanmasanız da yaşadığınız olayları kendinize göre yönlendiriyor ve istemediğiniz şekilde suçlanıyorsunuz. Bugün, bazı olayların üzerinize geldiğini hissedebilirsiniz.

BALIK: Başarınızı, inatçı tavırlarınız ve kişisel çabanıza borçlusunuz. Fırsatların söz konusu olduğu bir gün. Kazançlarınız konusunda kendinize güvenebilirsiniz. Bugün hızlı hareket ederek ani gelişebilecek hatalar yapabilirsiniz.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et