16 Yaşında ki Kız Abisini Av Tüfeği İle Öldürdü.

Abisini Öldürüp Kaçtı…

Antalya’da yaşanan korkunç olayda 16 yaşında ki genç kız, 24 yaşında ki abisini av tüfeği ile vurarak öldürdü. Daha sonrasında abisinin cenazesi defnedilirken kendisi başka bir mezarlıkta yakalandı.

Antalya’nın Finike ilçesinde, Fatmanur B. (16), tartıştığı ağabeyi Ahmet B.’yi (24) av tüfeğiyle vurarak, öldürdü. Olay sonrası kaçan Fatmanur B.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, gece saatlerinde, Finike ilçesine bağlı Hasyurt Mahallesi’nde meydana geldi. Babası yaşamını yitirdikten sonra annesiyle birlikte yaşamaya başlayan Fatmanur B., sürekli tartıştığı ileri sürülen ağabeyi Ahmet B. ile henüz belirlenemeyen nedenle yine tartıştı.

Tartışmanın büyüyüp, kavgaya dönüştüğü sırada Fatmanur B., evdeki av tüfeğiyle ağabeyi Ahmet B.’ye ateş etti. Saçmaların isabet ettiği Ahmet B., olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olay sonrası kaçan Fatmanur B.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Ahmet B.’nin cenazesi, Kolaklar Mezarlığı’nda toprağa verildi. Abisinin cenazesi defnedilirken kendisi başka bir mezarlıkta yakalandı.

 

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et