15 Yaşında ki Kız Babasının Beylik Silahı İle İntihar Etti!

İzmir’de Ödemiş ilçesinde meydana gelen korkunç bir olay meydana geldi. 15 yaşında ki Buse Melisa K., babası emekli astsubay Özay K. ile tartıştıktan sonra babasının beylik tabancası ile intihar etti. Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken sosyal medyada babasının baskı yaptığı öne sürüldü.

Melisa K., Melisa,
Melisa K., Melisa

Genç kızın intiharı bir sosyal medya platformunda gündem oldu. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda genç kız “babasının kendini öldürmeyeceğinden” bahsederek “Babamın beni öldüremeyeceğini biliyorum. Bunu yapamaz. Bana o kadar çok ‘kendini öldür’, ‘başıma gelen en kötü şeysin’ veya ‘al silahı sık kafana bir gün ağlar sonra hayatıma devam ederim’ dedi ki artık bunu yapmalıymışım gibi hissediyorum. Çok düşünmemeliyim, korkuyorum” ifadelerine yer verdi.

“Babam Bana Küfrediyordu”

Genç kız, babasının yaptıklarıyla ilgili “Bana sürekli küfrediyor, beni sürekli aşağılıyor, benden nefret ediyor ya da beni öldüreceğini söylüyor” cümlelerini sarf etmiş ve yazdığı yazıların devamında ‘kendi hayatını sonlandırabilecek kadar güçlü olabilmeyi isteyerek “her gün daha çok canımı acıtan şeyler yapıyorum” demiş.

Buse Melisa K., İntihar
Buse Melisa K., İntihar

Ölmekten Çok Babamdan Korkuyorum!

Melisa K., çektiği acıları anlattığı yazısını şu cümlelerle sonlandırmış:

“Bu gece ölürsem ve babam benden nefret ettiği için peşimden gelirse ne yapacağım? Bu dünyada beni koruyamayan Tanrı, onun yanına gittiğimde beni babamdan korur mu yoksa daha çok acı çeker miyim? Ölmekten çok babamdan korkuyorum, neden bunları yaşıyorum?”

Melisa K.

Genç Kızın Profili İse Şöyle;

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et