1,5 Buçuk Yaşında ki Ecrin Kurnaz Ormanlık Alanda Bulundu

Samsun’un Vezirköprü İlçesi’nde Kaybolmuştu

Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı bir köyde evinin önünde oyun oynarken kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz’ın cansız bedeni ormanlık alanda bulundu. Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında Ecrin Kurnaz 22 gündür aranıyordu. Maalesef acı haber geldi. Olay ile ilgili baş şüpheliler arasında üvey amca Özkan Kurnaz ve üvey babanne Hacer Kurnaz var.

Vezirköprü Belediye Başkanı Açıkladı

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, küçük kızın cansız bedeninin evlerinin uzağındaki ormanlık alanda bulunduğunu açıkladı.

Ecrin Bebek
Ecrin Bebek – Ecrin Kurnaz’ın Cansız Bedeni Bulundu

Ecrin Kurnaz (Ecrin Bebek) 7 Mayıs Tarihinde Evinin Önünde Oynarken Kaybolmuştu.

Müge Anlı’da işlenen olay ile ilgili tüm şüphe sorduğu sorular nedeniyle üvey amca Özkan Kurnaz’ın üzerinde toplanıyor. Özkan Kurnaz, “tecavüz edilse çıkar mı ?” ve “boğulsa parmak izi çıkar mı?” tarzında etrafa sorduğu sorular ve açıklayamadığı saatler şüpheleri oldukça artırdı.

Ecrin Bebeği En Son Özkan Kurnaz Görmüştü

Ecrin Bebeği en son göre kişi olmasıda onu baş şüpheliler arasına alırken, Özkan Kurnaz size suçsuz olduğummu nasıl ispat ederim diye sordu Müge Anlı bu soruya “beni asla inandıramazsın” diyerek cevap verdi. Öte yandan İbrahim Kurnaz, Ecrin bebeğin üvey amcası Özkan Kurnaz’ın, Zeynal adında bir beyefendiye telefonda, “Çocuk istismar edilmişse belli olur mu?” dediğini ileri sürdü. 

Özkan Kurnaz Ecrin Bebek Kaybı
Özkan Kurnaz Ecrin Bebek Kaybı

Özkan Kurnaz Ecrin Bebeğin boğulduğunu söylerken açıklayamadığı 2 saat var, ayrıca Özkan Kurnaz Ecrin bebeği en son gören kişi. üvey amcası Özkan Kurnaz’ın Ecrin’in kaybolmasından önce, köy halkına “Eğer çocuk boğulduysa parmak izi kalır mı?” diye sorduğu ortaya çıktı. İddiaları kabul eden Özkan Kurnaz, “Ecrin’i en son ben gördüm. Üstünü, altını değiştirdim onda parmak izim var. Şüpheler benim üzerimde olduğu için merak edip sordum” dedi.

Hacer Kurnaz’da Şüpheliler Arasında…

Üvey babaanne Hacer Kurnaz’ın da üzerinde şüpheler yoğunlaşmış ve Ecrin’i zehirlemiş olabileceği düşünülüyor. Kurnaz ailesinin daha önce 4 danası zehirlendiği, geçtiğimiz günlerde ise yavrulu köpeklerinin zehirlenerek öldüğü ortaya çıktı. Hacer Kurnaz’ın eltisi Lütfiye Kurnaz ise bundan 20 yıl önce çocuğunun Hacer Kurnaz tarafından Elma İlacı verilerek zehirlendiğini iddia etti. Ecrin Kurnaz’ın şu anda zehirlenerek ölme ihtimali üzerinde duruluyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et