14 Yaşında ki İki Çocuk Ortadan Kayboldu!

Müge Anlı’da Kayıp İki Çocuk Aranıyor! Caner Doğu ve Rojin Akar Nerede?

Müge Anlı’da 2 Şubat Pazar günü İstanbul Esenler’de iki arkadaş, 8’inci sınıf öğrencisi Caner Doğu ile 9’uncu sınıf öğrencisi Rojin Akar ortadan kayboldu. 14 yaşında ki iki çocuğun nereye gittiği bilinmezken, aileler Müge Anlı’ya başvurarak çocuklarının bulunması için ekrana çıktı.

Caner Doğu, Rojin Akar, Müge Anlı, Kayıp,
Caner Doğu, Rojin Akar, Müge Anlı, Kayıp

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Caner Doğu’nun babası Şükrü Doğu ve annesi Gülihan Doğu ile Rojin Akar’ın annesi Şükriye Akar, 14 yaşında ki çocuklarını arıyor. İstanbul Esenler’de 2 Şubat Pazar günü ortadan kaybolan çocukların nerede olduğu bilinmezken, birileri tarafından kandırılarak götürüldükleri düşünülüyor. Rojin Akar, annesinden okul kıyafeti alacağını söyleyerek dışarıya çıktı. Daha sonra Caner Doğu ile buluşan Rojin, ortadan kayboldu. 14 Yaşında ki iki arkadaş yaklaşık 5 gündür kayıp. Çevrede güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıkarken, ailesi ve yakınları çocukları arıyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et