12 Nisan Günlük Burç Yorumları

12 Nisan 2020 günlük burç yorumları

Filiz Özkol
Filiz Özkol

KOÇ: Arkadaşlarınızın isteklerini ön planda tutacak ve onlarla sezgilerinizle anlaşmaya çalışacaksınız. Ailenizin güveni sizin için önemli olduğu için bazı emlak işleri ile maddi konular sizi fazlasıyla meşgul edecek.

BOĞA: Katıldığınız toplantılarda farklı düşüncelerinizle dikkat çekebilirsiniz. İstediğiniz başarıyı yakalamak isteyecek ve çalışmalarınızı belli bir düzene göre yönlendireceksiniz. Sistemli olmanız tepki almanıza neden olabilir.

İKİZLER: Uzaklara gitme isteği içindesiniz. Özgürlük sınırlarınızı aşmak isteyecek ve uçuk düşünceler içinde bocalayacaksınız. Güçlü sezgileriniz var. Size zarar verecek kişileri kolayca tespit edip önleminizi alıyorsunuz.

YENGEÇ: Özgürlüğünüzü sizin kadar sistemli kullanan birine çok az rastlanır. Bugün, her türlü maddi olayla haşır neşir olacaksınız. Para kazanma konusunda detaylar ve farklı konumlar söz konusu. Hedeflerinize yaklaşacaksınız.

ASLAN: Doğal olan her şeyi sevmenize rağmen maddi konulara yaklaşımınız son derece duyarlı ve temkinlisiniz. Kendinizden başka hiç kimseye güvenmiyorsunuz. Sağlık için hassas bir gün. Olayları abartmamaya çalışın.

BAŞAK: Bugün kendinizi kısıtlanmış hissedeceksiniz ve düşüncelerinize belli bir mesafe ve disiplin getireceksiniz. Paylaşımlarınızda savunma mekanizması geliştirdiğiniz için sizinle kimse tartışmak istemiyor.

TERAZİ: Ailenize karşı duygularınızda belli bir mantık arayışı içindesiniz. Ve onların düşüncelerinden etkilenmeniz mümkün değil. Bugün, Ay sizi daha eğlenceli yaparken partnerinizle zaman geçirmek isteyeceksiniz.

AKREP: Partnerinizin size vereceği destek önemli. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin fikirleri ters gelebilir ama geçici olarak önlemlerinizi alacaksınız. Bugün özgürlüğünüzü koruma ihtiyacı duyabilirsiniz.

YAY: Maddi konularla ilgili birtakım gelişmeler söz konusu olabilir. İşinde başarılı ve kariyer sahibi arkadaşlarınızın sizinle yapacakları mantık ortaklıkları iş konusunda ufkunuzun açılmasına neden olacak.

OĞLAK: Maddi konuların gündem kazanması sınırlarınızı zorluyor. Ayın konumu, maddi konulara fazla ağırlık vermenizi sağlıyor. Bugün yapacağınız her türlü çalışmada menfaatlerinizi koruma ihtiyacı içinde olacaksınız.

KOVA: Bugün özgürce hareket etmek isteyebilirsiniz. Emir almak ve size hükmetmeleri canınızı sıkabilir. Karşıt fikirde olan kişilere karşı kendi savunmanızı yapmalı ve sakince biraz daha beklemeyi bilmelisiniz.

BALIK: Ay’ın konumu, evle ilgili bazı işleri gündeme getiriyor. Çevrenizde sizinle aynı fikirde olan kişilere yaklaşım tarzınız daha esnek oluyor. Bugün, sizden yaşça büyük kişilerin fikirlerinin etkisinde kalacaksınız.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et