11 Yıl Sonra Cinayetten Tutuklandı!

61 Yaşında ki 6 çocuk annesi Hatice Özkaçak, 11 yıl önce 21 Nisan 2009’da Kars’ta öldürüldü. Yaşlı kadının otopsi raporundan boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Fakat yaşlı kadının tansiyonunun yükselip düştüğü ve bu şekilde hayatını kaybettiği söylendi. Aradan geçen yıllar boyunca faili meçhul kalan cinayeti aydınlatmak için Hatice Özkaçak’ın kızı Ayşegül Özkaçak Müge Anlı’nın programına katılarak yardım istemişti. O cinayet ile ilgili 11 yıl sonra yeğen Kenan Özkaçak cinayetten tutuklandı.

Hatice Özkaçak, Hatice Özkaçak Cinayeti, Müge Anlı
Hatice Özkaçak, Hatice Özkaçak Cinayeti, Müge Anlı

Kars’ta yaşayan altı çocuk annesi Hatice Özkaçak, 2009 yılında hayatını kaybetmiş ve yaşlı kadının vefatı kayıtlara ‘doğal ölüm’ olarak geçmişti. 11 yıldır annesinin başını vurarak öldüğünü zanneden Ayşegül Özkaçak, kendisinden saklanan otopsi raporunda yazılanları öğrenince Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Ayşegül Hanım, annesinin cinayetinde arasında davalar bulunan amcasının oğlu Kenan Özkaçak ve altın meselesi yüzünden sorun yaşadığı dayısının oğlu İbrahim Sapan’dan şüphelendiğini söyledi.

Kenan Özkaçak
Kenan Özkaçak

Cinayetten 11 yıl sonra yaşanan şaşırtıcı gelişmeyi, Müge Anlı canlı yayında açıkladı. Kenan Özkaçak, gerçekleştirilen operasyonla yengesi Hatice Özkaçak’ı öldürdüğü gerekçesi ile yaşadığı köy evinde gözaltına alındı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et