11 Ay Önce Ortadan Kaybolmuştu! Müge Anlı’da Şok Gelişme…

4 çocuk annesi Ayşe Altuntaş 18 Temmuz 2019 sabahı saat 05:30 sıralarında kızı ve torunları ile birlikte yaşadığı evden ayrilarak ortadan kayboldu. 42 yaşında ve 4 çocuk annesi olan kadından o günden bu yana haber alınamazken Müge Anlı’ın programında gündeme taşınan olayda, Ayşe Altuntaş’ı en son gören kişi ise aralarında ilişki yaşadıkları bilinen kuzeni Mehmet Bey. Ayşe Altuntaş ile ilişkisini kabul eden Mehmet Bey programa canlı olarak bağlanarak çelişkili ifadeler verdi. 11 ay sonra Ayşe Altuntaş olayı ile ilgili şok bir gelişme yaşandı. Ayşe Altuntaş’ın ise bu süre içerisinde hiçbir resmi işlem yapmaması ve hastaneye gitmemesi ise cinayete kurban gitiğini düşündürüyor.

Ayşe Altuntaş Bulundu Mu ?
Ayşe Altuntaş Bulundu Mu ?

4 çocuk annesi Ayşe Altuntaş, son olarak kuzeni Mehmet Taşdelen ile görüştü. Mehmet Taşdelen, Müge Anlı canlı yayınında 42 yaşındaki Ayşe Altuntaş ile birlikte, kaybolduğu günün sabahı İstanbul Sultangazi’de bulunan Pirinçci mevkiindeki ormanlık bölgeye gidip cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etmişti.

Bugün ortaya çıkan görgü tanığı ise anlattık “Ormanlık alanda gün önce namaz kılarken, arkasından çok geçmeden de uygunsuz bir şekildeyken gördüm” dedi. Görgü tanığı şunları söyledi; “Namaz kılıyordu o şahıs, bayan da arabada arkada oturuyordu. Sonra da uygunsuz halde gördüm. Hatta kendi kendime ‘5 dk önce namaz kılıyorlardı şimdi ne alaka böyle uygunsuz’ dedim. Bir kaç kere denk geldim buralarda ama ben ilgilenmedim bir daha.Çünkü anladım yani buralarda uygunsuz işler yaptığını.” Bu arada görgü tanığı çobanın bahsettiği bölge ile Mehmet Taşdelen’in işaret ettiği yerin aynı olmadığı ortaya çıktı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et